Suomen Parvekelasitakuu Oy

Olemme parvekelasien asennuksiin ja huoltoihin erikoistunut suomalainen yritys. Meillä on vankka kokemus parvekerakentamisesta, minkä aikana tutuksi on tullut lähes kaikki suomalaisten parvekelasivalmistajien tuotteet.

Haluamme tarjota asiakkaillemme huoletonta ja turvallista parvekkeiden käyttöä nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkainamme voivat olla uusien tai vanhojen parvekelasien omistajat merkistä ja asennusvuodesta riippumatta.

Miksi?

Asennustakuun päätyttyäkin tuhansien eurojen parvekelasitukset voivat mennä epäkuntoon ja korjauskustannukset saattavat nousta useihin satoihin euroihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia 5 vuoden takuu jo valmiina oleviin parvekelaseihin vain 12 EUROLLA vuodessa, näin pienellä rahalla turvaat parvekelasien toimivuuden kodissanne.

Tilaa takuu parvekelasituksellesi alla olevasta kuvakkeesta:

Tilaa takuu

Miten?

Menikö lasituksesi epäkuntoon? Ei hätää Suomen Parvekelasitakuun piiriin kuuluvat lasitukset tullaan korjaamaan veloituksetta.

Lasituksen mennessä korjauskelvottomaan kuntoon saat uudet parvekelasit vain 10% osuudella uuden lasituksen hinnasta! Annamme tarjouksen asennuspalvelusta.

Huolto

Tarvitseeko parvekelasituksesi huoltoa? Huollamme kaikki parvekelasimerkit ammattitaidolla.

Huoltomme ottaa yhteyttä ilmoituksen jälkeisenä arkipäivänä.

Pyydä ilmainen huoltotarjous alla olevasta kuvakkeesta:
Tilaa ilmainen huoltotarjous

Esimerkki 1: Liisan parvekelasit eivät liiku, mutta Suomen Parvekelasitakuu laittaa ne kulkemaan.

Liisa on asunut alusta asti vuonna 2010 valmistuneessa asunnossaan ja nyt kesän jälkeen hän yritti sulkea parvekelasituksen, joka oli jäänyt koko kesäksi auki. Liisa pettyy, sillä parvekelasitus ei sulkeudu ja lasit jäävät syyssateella auki. Hän lukee asukaskansiosta parvekelasitakuun olevan 5 vuotta ja näin ollen hänen pitää tilata maksullinen huolto vuonna 2015 rauenneen takuun vuoksi.

Ratkaisu: Liisa tilaa Suomen Parvekelasitakuu Oy:n huoltomiehen tarkastuskäynnille, jonka hintatakuu on 100€ + tarvike- ja matkakulut.
Mikäli lasitus todetaan käyttökelvottomaksi tarjoamme uutta lasitusta erittäin kilpailukykyisellä hinnalla.
Huoltomiehemme ottaa yhteyttä viimeistään ilmoituksen jättöpäivän jälkeisenä arkipäivänä.

Esimerkki 2: Talonyhtiössä on laaja parvekelasiongelma, mutta Suomen Parvekelasitakuu antaa ratkaisun nopeasti.

Vuonna 2008 rakennetussa As Oy Mallitalon syysyhtiökokouksessa käy ilmi laaja parvekelasituksiin liittyvä huoltotarve. Lasitukset ovat talonyhtiön vastuulla, joten isännöitsijä lupaa selvittää lasituksen toimittajalta takuukierrosta pikimmiten, ettei syysmyrskyt aiheuta lisää ongelmia lasituksiin. Lasitukset toimittanut taho palaa asiaan viikon päästä ja vetoaa sesonkikiireisiin ja esittää hinnakkaan huoltokierroksen vaihtoehdoksi seuraavan kevään huoltokierrosta puoleen hintaan 250€/asunto. Ainoastaan kriittiset ongelmat luvataan korjata laskua vastaan kk:den sisällä, sillä takuu on rauennut vuonna 2013.

RATKAISU: Isännöitsijä täyttää SPLTn kaavakkeen ja saa huoltomieheltämme yhteydenoton 24h sisällä/seuraavana arkipäivänä.
Talonyhtiöille laaditaan asuntomäärään suhteutettu huoltokierroshinta, jonka jälkeen lasitukselle annetaan 5 vuoden lisätakuu hintaan 59€/lasitus.

Pyydä ilmainen tarjous parvekelasituksesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ”yhteystiedot” -sivun lomakkeella. Kiitos!